Leden

Lubberding

Marloes Lubberding

"ONTWERP" JE EIGEN LOOPBAAN

"Ontwerp" je eigen loopbaan

Bij Paper Time Loopbaanbegeleiding help ik vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen hun volledige potentieel te bereiken. Met passie en toewijding begeleid ik je in je loopbaanontwikkeling, effectieve communicatie en succesvol ondernemerschap.

Loopbaanbegeleiding: ontdek, ontwikkel en vind jouw flow

Ontdek jouw sterke punten, passies en ambities. Samen maken we doelgerichte actieplannen en overwinnen we obstakels op weg naar jouw succes. Loopbaanbegeleiding gaat verder dan alleen een carrièreswitch; ik help je om het plezier in je werk te herontdekken, de balans tussen werk en privé te vinden, en als ondernemer je unieke identiteit te benadrukken en je zichtbaarheid te vergroten. Zo bereik jij jouw volledige potentieel!

Hoe bereik jij jouw volledig potentieel?*

- Jobcrafting en loopbaanplanning: Pas je huidige werk aan of plan je volgende stap, met nadruk op duurzame inzetbaarheid en het optimaal benutten en behouden van talenten.
- Versterking van je (Personal) Brand: Ontwikkel en promoot je unieke merk.
- Creatieve workshops en trajecten: Ontdek nieuwe inzichten en vaardigheden die jou en je team versterken.
- Balans tussen werk en privé: Vind harmonie in je dagelijkse leven.
- Visualisatie van jouw ondernemerschap: Breng jouw ideeën tot leven.
- Grip op je (werk)dag: Leer efficiënter werken en meer voldoening halen uit je dag.
* De methodes en tools die ik bij loopbaanbegeleiding gebruik, heb ik deels zelf ontwikkeld. De ondersteunende planners zijn van mijn eigen merk en zijn onderdeel van mijn methode. Ik focus op duurzame inzetbaarheid en het volledig benutten en behouden van talenten, zodat werkgevers kunnen profiteren van gemotiveerde en effectieve werknemers.

Waarom kiezen voor Paper Time?

Mijn missie is om jou te helpen je doelen te bereiken en werkgeluk te vinden. Samen brengen we jou in beweging, zodat je met vertrouwen en enthousiasme je loopbaan kunt vormgeven.

Wil je een afspraak maken voor een KLIK-gesprek of heb je nog vragen? Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar jouw flow!

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt