Leden

Bruijn

Maaike de Bruijn

Zelfstandig ondernemer
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie
  • Re-integratie tweede spoor
  • Outplacement
  • Beroepskeuze begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding

Contact

  • +31631691132 (mobiel)

http://www.bewustzijninwording.nl

Heienlangdonk 30 4824 ED BREDA

Maaike de Bruijn - Breda

Voor wie? Ik help professionals van broodbaan naar (méér) droombaan of op weg naar een eigen droombusiness.
Speciale aandacht heb ik voor hoger intelligenten en voor de vrouw in de peri- en menopauze. Deze doelgroepen hebben specifieke voorwaarden nodig rond de organisatie en inrichting van hun werk, willen zij kunnen floreren en lekker in hun vel zitten.

Diensten: loopbaanadvies & -coaching, ondernemerscoaching en maatwerk re-integratie begeleiding.
Maatwerk als het om re-integratiebegeleiding gaat: ik bewandel met mijn cliënt twee sporen binnen spoor 2. Dus op zoek naar een passende baan én ik help de re-integrerende medewerker het ondernemerschap te onderzoeken en diegene voor te bereiden op een eigen bedrijf of de doorstart van het eigen bedrijf.

Ik werk overwegend en het liefst met professionals die zelf een keuze maken met wie ze aan de slag willen om stappen te nemen in hun werkende leven.

Professionals zelf schakelen mij in voor hulp of hun werkgevers.

Check mijn werkervaring op Linked-In of bekijk de website www.bewustzijninwording.nl.

Werkregio: als gesprekken op locatie plaatsvinden > ik heb kantoor in Breda. Ik kan prima online werken en bedien zo cliënten door heel Nederland. Werkgebied dus niet regiogebonden.

Naast ultrakorte trajecten werk ik overwegend langere tijd met iemand in een maatwerk loopbaantraject, re-integratie of business coachtraject van gemiddeld 6 maanden of langer.

Opleiding en ruime werkervaring als: HR-adviseur - Loopbaanprofessional - Ondernemerscoach en manifesteermaatje voor ondernemers - Reïntegratie Specialist - Zacht Werken coach en NLP gecertificeerde coach.

Coaching op het ontdekken van je eigenheid en dan een vertaling met je maken welk werk en welke randvoorwaarden daar goed bij passen. We onderzoeken of dit werk ook beschikbaar is op de arbeidsmarkt en hoe jij er vervolgens in terecht komt.

Ik help je jezelf te zijn en je ook als zodanig te profileren en onderscheiden.

Als je kiest voor het zelfstandig ondernemerschap kan ik heel concreet helpen naast coachen bij het opzetten & inrichten van je onderneming. We denken en werken je businessmodel en ondernemingsplan uit en ik help je jezelf te onderscheiden (door vooral lekker jezelf te zijn) en uiteraard klanten op je pad te krijgen.

In 2018 lanceerde ik het boek (paperback) 'Realiseer je droombaan in 7 stappen'. Bekijk: www.realiseerjedroombaanin7stappen.nl en in 2021 de paperback 'Ondernemen. Zal ik het doen?'
In 2024 lanceerde ik 'Ondernemend Herstel' een online platform waar je antwoorden krijgt op alle vragen die je wakker kunnen houden als je langdurig ziek bent uitgevallen en je liever niet meer terug wil in loondienst maar denkt aan het zelfstandig ondernemerschap.

Het 1e hoofdstuk van de boeken zijn gratis te downloaden om te bekijken of het boek brengt wat je wenst in je loopbaan. Hier op te vragen: https://bewustzijninwording.nl/gratis-loopbaan-ontwikkel-advies

Beste werkgevers en HR collega's:
Ik stimuleer dat medewerkers regie en verantwoordelijkheid nemen in hun loopbaan. Door tijdige loopbaanontwikkeling stimuleren we mobiliteit en/of voorkomen we ziekte of disfunctioneren en zo besparen we elkaar een hoop tijd, geld en energie.

Website www.bewustzijninwording.nl

Heb je een vraag of wil je kennis maken?
Bel of mail me dan voor een Ontdekgesprek. Daarin bespreken we waar je mee worstelt en hoe ik je daarbij van dienst kan zijn.
Hartelijke groet, Maaike de Bruijn (Mobiel bereikbaar op 06 31 69 11 32 / mail info@bewustzijninwording.nl)

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Vereniging

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig