Leden

Mije

Rolf van der Mije

Contact

  • +31620596314 (mobiel)

www.care4careers.nl

Lage Gouwe 248 2801 LN GOUDA

Je komt een stap verder met Care4Careers!

Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest als HR Director en daarbij onder andere als loopbaancoach heb gewerkt in development centers in Europa, Azië en Amerika, ben ik sinds 2013 officieel als loopbaancoach actief.

Ik woon in Gouda en werk daardoor met name in de Randstad. De Care4Careers lokatie in Gouda is in "de ruimte van Rolf", een kunstcentrum met steeds wisselende exposities, waardoor veel medewerkers, die in een coachingstraject zitten, graag naar Gouda reizen.

Veel vragen in de loopbaanscans hebben betrekking op het waarom. Waarom doe ik (nog steeds) dit werk? Ik heb een mooie baan, waarom ben ik nog ontevreden? Mijn carrière liep eigenlijk vanzelf, ik hoefde nooit te kiezen, waarom kan ik dat zelf niet sturen? Ook de vraag of iemand op de goede weg zit, als een soort safety check, komt veel voor.

Mijn coaching is oplossingsgericht, geconcentreerd op dat wat wél kan. Geleid door zingeving in de eigen loopbaan, positie binnen de organisatie én verbonden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mijn grootste genoegen is als een medewerker na de coaching zijn of haar eigen weg weet te vinden.