Leden

Mewe

Frederike Mewe

Psycholoog | Loopbaanprofessional
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Stress en burnout begeleiding

Contact

  • +31624645451 (mobiel)

http://www.frederikemewe.nl

Haarlemmerweg 10 a 1014 BE AMSTERDAM

HERKEN JE DIT:
- Hou je veel ballen in de lucht?
- Voel je stress of spanning?
- Ben je vaak streng voor jezelf?
- Maak je je druk om wat anderen van je vinden?
- Ben je ontevreden over je leven of werk?

Bij mij komen vrouwen die veel ballen in de lucht willen houden (werk, kinderen, relatie, vrienden) en die voelen dat ze iets moeten veranderen in hun leven om zich weer happy te voelen. Ze zijn vaak perfectionistisch, vinden het moeilijk om grenzen aan te geven en ruimte voor zichzelf te nemen. Ze zorgen goed voor anderen, maar vergeten vaak goed voor zichzelf te zorgen. Ze willen onderzoeken wat ze zelf willen en wat bij ze past.

BEGELEIDING
We gaan aan de slag met het onderzoeken van jouw patronen, belemmerende overtuigingen en het versterken van je zelfvertrouwen. Je ontdekt waar je echt naar verlangt, wat jou energie geeft, wat je kwaliteiten zijn en welke toekomstperspectieven er voor jou mogelijk zijn. Samen kijken we wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen.

Goed zoals je bent. Voelen dat je hier helemaal mag zijn. Dat is wat ik de vrouwen die ik zie, wil meegeven. Op een liefdevolle, nuchtere manier inspireer ik je om beter naar jezelf te luisteren en krachtige keuzes te maken. Je wegen te laten vinden die beter passen bij de persoon die je van nature bent en waar je gelukkiger van wordt. Sinds 2000 ben ik werkzaam als psycholoog en coach. Ik heb een praktijk in Haarlem. In maart 2022 verscheen mijn boek Goed zoals je bent, de psychologie van zelfvertrouwen. Daar zijn inmiddels meer dan 11.000 exemplaren van verkocht. Momenteel werk ik aan mijn tweede boek.