Leden

Fontijn

Ton Fontijn

Psycholoog en ondernemer

Contact

  • +31617238099 (mobiel)

http://www.cedrus.nl

Veenmos 2 2914 XH NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Wil jij iets anders in je loopbaan? Wil je je kwaliteiten, vaardigheden en drives (her)ontdekken en eruit halen wat erin zit ? Mijn overtuiging is dat we veel meer kunnen dan we zelf denken. Door werk te doen dat bij ons past en onze talenten ook echt te gebruiken, doen we ons werk met veel meer plezier. Dat levert energie op en leidt tot succes.

Het is mijn passie om mensen en teams te coachen en te begeleiden in hun professionele ontwikkeling om ervoor te zorgen dat je baan je niet leegzuigt, maar je juist inspireert, energie geeft en gelukkiger maakt.
Ik heb als psycholoog ruime ervaring met het begeleiden van mensen in alle leeftijdsgroepen en specifiek ook met vijfenveertigplussers.

Ik kan je helpen met de vraagstukken die je hebt. Ik begeleid je om stapsgewijs te werken aan je doelen, stimuleer je om patronen te doorbreken en uit je comfortzone te komen. Ik ga uit van de eigen kracht en doe dat vanuit de Positieve Psychologie die vooral is gericht op de mogelijkheden in plaats van problemen. Mijn werkwijze is oplossingsgericht en bestaat uit kortdurende, effectieve trajecten. Er is een mogelijkheid tot: talentassessments, loopbaan- en outplacementbegeleiding, burn-out coaching en loopbaantrainingen.

In de loop der jaren heb ik met veel succes mensen en teams mogen coachen en trainen in hun ontwikkeling naar professionele groei en succes. Als je wilt ontdekken wat ik voor jou, je team of business kan betekenen, bel me of stuur een e-mail.