Leden

Pieters

Manon Pieters

Badge Aspirant lid
  • Loopbaanontwikkeling
  • Re-integratie
  • Re-integratie tweede spoor
  • Sollicitatiebegeleiding

Contact

  • 06 36 05 53 43 (mobiel)

https://workforpeople.nl/

Industriestraat 6 6361 HD NUTH

Als loopbaancoach ben ik hands-on en hanteer ik een persoonlijke benadering. Bij mijn aanpak maak ik gebruik van speelse en creatieve coachingsvormen. Daarbij ga ik niet alleen methodisch te werk, maar ook intuïtief.

Waar nodig kan ik mijn juridische kennis en ervaring inbrengen (bijvoorbeeld in het kader van disfunctioneren, arbeidsconflicten of re-integratiebegeleiding), aangezien ik in het verleden ruim 10 jaar als arbeidsrecht advocaat heb gewerkt.

Een bijzondere tool die ik kan aanbieden, is ijsbadcoaching. Het ijsbad werkt als een hele mooie spiegel: het laat zien hoe jij jezelf draagt in tijden van stress. Wat gebeurt er met jou wanneer het leven uitdagend wordt? Zet je een knop om en ga je door op je tandvlees? Ga je afleiding zoeken om jezelf af te leiden van wat je voelt? Vertoon je vluchtgedrag? Of bevries je?
De extreme uitdaging van de kou geeft je de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in jouw stressreacties. Door het ijsbad leer je hoe je dit omzet naar draagkracht en ontspanning. Daarnaast leer je in het ijsbad om je eigen grenzen aan te voelen en te bewaken.
Bijkomend voordeel is dat een ijsbad ook jouw vitaliteit ten goede komt: het boost de weerstand en er komen gelukshormonen vrij die zorgen voor een energiek en gelukzalig gevoel na afloop.
Ik bied mensen de veilige omgeving waarin ze de verbinding met zichzelf weer kunnen gaan ervaren en ik laat hen vanuit vertrouwen in het ijs stappen om zo hun eigen kracht gaan ervaren.

Dichterbij jezelf komen en je ware kracht ontdekken, daar help ik mensen graag bij!