Leden

Rispens-Uuldriks

Arina Rispens-Uuldriks

P&O adviseur en Loopbaancoach
Badge Aspirant lid
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Beroepskeuze begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding
  • Ontwikkeling loopbaanbeleid

Ik geloof.... dat iedereen unieke talenten heeft.

Dat we allemaal een unieke roeping hebben. Dat ieder individu specifieke talenten heeft die een cruciale rol spelen in het vormgeven van onze carrières. Mijn doel is om je te helpen deze verborgen schatten te ontdekken en ze zichtbaar te maken in je professionele pad, zodat je plezier en vervulling vindt in je werk.

Of je nu aan het begin van je carrière staat, een carrièreswitch overweegt, je huidige loopbaan naar een hoger niveau wilt tillen of een zinvolle vrijetijdsbesteding zoekt, ik wil je hier graag in ondersteunen en met je meelopen. Samen zullen we werken aan het in beeld krijgen van je sterke punten, het aanpakken van uitdagingen en het ontwikkelen van een heldere strategie om je doelen te bereiken.

Als christelijke loopbaancoach hecht ik waarde aan bijbelse principes in mijn begeleiding. Ik ben eerlijk tegen je, ik vertrouw erop dat jij talenten hebt die je mag (en moet?) inzetten. Ik reken erop dat je eerlijk bent naar mij zodat we samen op zoek kunnen gaan naar jouw bestemming. Ook ga ik uit van het gedachtengoed van de positieve psychologie. Door je te richten op je sterke kanten in plaats van je in te zetten op het verbeteren van je zwakke kanten, kun je zowel groeien als mens als groeien in je professie.