Jong geleerd, oud geleerd

Jong geleerd, oud geleerd

27-03-2024
Nieuws

Bij re-integratietrajecten komen de wegen van verschillende beroepsgroepen samen: arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, reïntegratieprofessionals uit het sociaal domein, HR-professionals én aanpalende beroepsgroepen zoals verzekeringsartsen en arboartsen. Doe mee in jouw regio met het project ‘Jong geleerd, oud geleerd’.

jong geleerd oud geleerd

Jong Geleerd, Oud Geleerd is een project met tot doel om multidisciplinair op te trekken om samen lastige vraagstukken op te lossen of zelfs te voorkomen. Het project is tot stand gekomen door een samenwerking van AKC, NVvA, SAM en ZINZIZ en wordt gesubsidieerd door ZonMW. Ervaren professionals en nieuwelingen uit verschillende beroepsgroepen worden uitgenodigd om samen na te denken over re-integratiebegeleiding.

Startbijeenkomst 11 april
Tijdens de eerste sessie maken professionals kennis met het project en met elkaar. De projectleiders van ZINZIZ introduceren bovendien het thema ‘professioneel afwegingskader’ in de context van de re-integratie. Wat zijn de inzichten uit onderzoek? Welke factoren nemen professionals mee in hun afwegingskader? Op welke manier en met welk proces maken professionals hun afwegingen en besluiten?

Wees welkom in Hofclub Utrecht op donderdag 11 april 2024 van 12.00 tot 17.00 (inclusief lunch). Ook als je nog niet zeker weet of je wil bijdragen aan dit project ben je van harte welkom. Het is een eerste, wederzijdse kennismaking.

Meld je aan via deze link

Bekijk deze video voor meer achtergrondinformatie over het project.