Ledenraad verrijkt met twee vakgenoten

Ledenraad verrijkt met twee vakgenoten

24-06-2024
Nieuws

De Ledenraad is een belangrijke vertegenwoordiging van onze achterban én een professionele gesprekspartner voor het bestuur. De onlangs gehouden ledenraadsverkiezing resulteerde in de komst van Ruud Op den Kamp (RL) en William Bultink (RJ). Onze Ledenraad is twee ervaren vakgenoten rijker!

Beide nieuwe ledenraadsleden draaien al jaren mee in ons vak en stellen zich graag in het kort voor. 

Loopbaanprofessional Ruud Op den Kamp

“Hallo, ik ben Ruud Op den Kamp uit Best en stel me als nieuw lid van de Ledenraad graag aan jullie voor. Ik ben geboren in 1962, 37 jaar gelukkig met Marieke en trotse vader van Roos (1995) en Tess (1998). Sinds 2003 werk ik in de wereld van loopbaancoaching, re-integratie en outplacement als zelfstandig ondernemer met een aantal fijne freelance collega’s. Styx Career Consult in Eindhoven is loopbaancoach voor hoogopgeleiden, steeds vaker theoretisch geschoolden genoemd. Zowel twintigers, millennials als vijftigers en mensen aan het einde van hun loopbaan. Je loopbaan onderhouden en ontwikkelen is een vak geworden. Styx leert mensen graag hoe je je loopbaan duurzaam maakt en houdt. Ik sluit goed aan bij snelle denkers, gedreven, eigenwijze, creatieve en gevoelige mensen. 

‘Ik geloof in het professionaliseren van ons vak en in deskundigheidsbevordering’

Waarom werd ik ooit Noloc-lid? Ik geloof in het professionaliseren van ons vak en in deskundigheidsbevordering. En voor klanten is het een 'Kwaliteitskeurmerk'. Na al die jaren lid zijn wil ik nu ook een actieve bijdrage aan Noloc leveren. Daarnaast wil ik graag nieuwe mensen ontmoeten en betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen. Tenslotte wil ik graag meedenken om ons vak verder te professionaliseren.”

Jobcoach William Bultink

“Graag wil mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is William Bultink, 57 jaar, getrouwd, drie kinderen en woonachtig in Gendringen gelegen in het prachtige oosten van ons land. Samen met mijn vrouw wandelen, fietsen en kamperen we graag. Daarnaast rijd ik af en toe solistisch motor. Ook geniet ik graag van het samen zijn met vrienden en van livemuziek. Klussen in en rond het huis is voor mij een heerlijke bezigheid. Ook ben ik voor het Oranje Kruis instructeur eerstehulpverlening en examinator. Ik ben werkzaam als jobcoach bij Laborijn en de Buha B.V. sinds 1998 in verschillende functies bij het sociale domein. In 2014 heb ik met veel plezier mijn jobcoach-erkenning behaald bij Jos Coenen van Combo. Ik haal mijn voldoening in het werk uit het samenwerken met andere collegiale professionals en medemensen die baat hebben bij goede passende coaching.

‘Nimmer afnemend streven naar kennisopbouw, toepassing en deling’

Mijn interesse in de ledenraad van Noloc komt voort uit een nimmer afnemend streven naar kennisopbouw, toepassing en deling. Voor de mede Register Jobcoaches hoop ik hier een bijdrage in te mogen leveren. Ik zie er naar uit jullie allen te ontmoeten.”

Ruud en William, namens het bestuur: welkom en veel succes!

Nieuwe-leden-Ledenraad-ruud-op-den-kamp-william-bulting-Noloc

Links: Ruud Op den Kamp en rechts: William Bultink