NICE Academy: ga jij 1, 2 of 3 dagen?

NICE Academy: ga jij 1, 2 of 3 dagen?

25-06-2024
Nieuws

Het 3-daagse vakcongres NICE Academy vindt dit jaar in Deventer plaats. Een thuiswedstrijd voor alle loopbaanspecialisten in ons land. Ben jij niet drie dagen beschikbaar? Geen probleem: 1 of 2 dagen kan ook. Koop nu je early bird ticket! 

De NICE Foundation is een netwerk van hogescholen en universiteiten in Europa, dat onderwijs aanbiedt rondom mens, arbeid & talent. Een van de activiteiten is het vakcongres NICE Academy, dit jaar in Deventer van 18 tot 21 september. Het thema van de 10e editie is 'Retracing our roots, cultivating the future of career guidance and counselling'. 

We meldden jullie eerder al dat de inschrijving is opengesteld voor early birds. Het is nu óók mogelijk om een ticket te boeken voor een of twee dagen!  

Actie en interactie

Jan Woldendorp, Noloc Kennisprofessional, zit in de organisatie van het congres. Hij roept vakgenoten op een bijdrage te leveren in de vorm van een workshop, paperpresentatie of een presentatie over een werkvorm, tool of instrument. Dit kan tot 12 juli. “Anders dan de meeste congressen en conferenties zal de nadruk in het programma liggen op actie en interactie. Dus naast de keynote speakers is er veel aandacht voor uitwisseling, discussie, inter- en supervisie-activiteiten en voor netwerken”, aldus Jan. 

Koop nu je early bird ticket