Aankondiging vertrek Angelique Jansen, voorzitter Noloc

Aankondiging vertrek Angelique Jansen, voorzitter Noloc

27-06-2024
Nieuws

Angelique Jansen neemt met ingang van 1 september a.s. afscheid als voorzitter van Noloc. Ze licht haar vertrek toe in een persoonlijk bericht.  

Beste leden,

Normaal gesproken is het voorwoord vanuit het bestuur er eentje op de inhoud: waar zijn we trots op en wat ligt er in de nabije toekomst in het verschiet? Deze keer is het een ander voorwoord. Ik heb namelijk besloten met pijn in mijn hart dat ik per 1 september 2024 stop als voorzitter van Noloc. Dit besluit heb ik niet lichtzinnig genomen. Deels om persoonlijke redenen, maar ook vanwege (commerciële) ontwikkelingen binnen mijn bedrijven, kan ik niet meer de aandacht aan mijn rol als voorzitter schenken die Noloc verdient.

Ik begrijp dat dit nieuws onverwacht komt, maar op dit moment is dit de beste beslissing. Met veel plezier kijk ik terug op ruim 2 jaar voorzitterschap, waarin ik velen van jullie heb mogen ontmoeten!

De overige bestuursleden gaan de komende tijd de kar te trekken. In de zomermaanden ga ik mijn best doen om een soepele overgang te realiseren. Ik heb er alle vertrouwen in dat Noloc een mooie toekomst tegemoet gaat.

Vanzelfsprekend blijf ik lid en ga ik jullie opnieuw ontmoeten op toekomstige (online)bijeenkomsten.

Graag tot ziens!

Angelique