Ontmoet Marloes: creatieve kracht achter de schermen bij Noloc

Ontmoet Marloes: creatieve kracht achter de schermen bij Noloc

23-07-2024
Nieuws

Onze beroepsvereniging kan niet bestaan zonder de betrokkenheid van gedreven leden. Wie zijn die mensen voor én achter de schermen? Dit keer maak je kennis met Marloes Lubberding: de creatieve organisator van onder andere de Week van de Loopbaan en het Kennisfestival. 

Maak kennis met Marloes Lubberding, de energieke en veelzijdige Coördinator Marketing & Evenementen bij Noloc. Als selfmade woman en multipotentialist ademt ze een en al creativiteit uit. Haar passie? Vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen inspireren hun volledige potentieel te benutten. 

"Ik houd van resultaat. Iets moois creëren," zegt Marloes. En dat doet ze met ziel en zaligheid. Haar klanten krijgen niet alleen een dienst, maar een stukje van haarzelf. “Wat ik maak, dat ben ik. Een connectie met mijn klanten is essentieel voor een succesvolle samenwerking.”

Vanaf jongs af aan zit creativiteit in haar bloed. Wat begon met het maken van boekjes voor haar familie, groeide uit tot een carrière als uitgever, grafisch ontwerper en loopbaanspecialist. Na 25 jaar als ondernemer, waarvan veel tijd besteed aan de ontwikkeling van papieren planning tools en een succesvolle webshop, breidde ze haar expertise uit met een loopbaanopleiding bij Windesheim.

Marloes vertaalt loopbaantools voor haar loopbaanklanten naar creatieve werkvormen, zoals een workshop met loopbaanparfum, waarmee deelnemers hun waarden en drijfveren ontdekken. "Het idee is dat de geur je herinnert aan je waarden, zoals oma’s appeltaart," lacht ze.

Bij Noloc zet Marloes haar talenten in om grote evenementen te organiseren en mee te denken over de huisstijl en communicatie-uitingen. "Het leukste is als ik met iemand kan samenwerken. Op hetzelfde niveau en samen ‘aan’ gaan. Van die samenwerkingsdagen word ik he-le-maal gelukkig."

Als Noloc-lid waardeert Marloes de verbinding met vakcollega’s en de kansen om zichzelf te verbeteren via de Noloc Academie. "Ik vind het leuk om met gelijksoortige mensen om te gaan die dezelfde richting opgaan."

Marloes Lubberding_Marketing_Events_Noloc