Zo start jij met adverteren op LinkedIn

Zo start jij met adverteren op LinkedIn

23-07-2024
Nieuws

Op een vrij kostenefficiënte manier je ideale klant bereiken? Start met adverteren op LinkedIn. Gebruik de media-kit én de aankomende campagne-video van Noloc! Meer weten? Volg een webinar over LinkedIn Ads in de Academie. 

“Adverteren op LinkedIn hoeft niet duur te zijn. Als je het maar goed en efficiënt inricht”, zei expert Carlo Limaheluw tijdens het webinar ‘LinkedIn Adverteren: Krachtige Tool voor Loopbaanspecialisten’. Toch blijkt dit voor veel leden nog onbekende materie. Deelnemers aan het webinar waren daarom extra blij met de heldere en praktische uitleg van de spreker. “Nuttige informatie, goede opbouw en een interessant onderwerp”, gaven ze aan. Als ook:

✔︎ Concreet, nodigt uit tot meer uitzoeken, ga over activiteiten nadenken voor de Week van de Loopbaan

✔︎ Duidelijk, goed gericht op de doelgroep, to the point, fijn het campagnevoorbeeld

✔︎ Praktische aanpak, met stappenplan

Voorproefje van de nieuwe campagne: bekijk de sneak peak!

De campagne-video van Noloc helpt jou op weg 

Een video-advertentie is de manier om de aandacht te trekken van jouw ideale klant en impact te maken door een triggerende boodschap over te brengen. De campagne-video Loopbaanbegeleiding is een Vak die op 20 augustus a.s. verschijnt, kun jij gebruiken als advertentie-vorm. Ook nog eens te personaliseren mét jouw eigen logo en website, hoe gaaf is dat? Zo heb je direct al je content te pakken voor je allereerste advertentie op LinkedIn. Probeer het uit tijdens de Week van de Loopbaan en verleid jouw doelgroep!

Webinar gemist? Kijk ‘m terug

PS Nieuwsgierig naar de campagne-video? Scroll naar 19:15 in het webinar.