Nieuw: webinarserie LLO, dat financier je zo!

Nieuw: webinarserie LLO, dat financier je zo!

06-08-2024
Nieuws

Het Landelijk Team Leerwerkloketten maakt een webinarserie voor alle arbeidsmarktprofessionals over de financiering van een leven lang ontwikkelen (LLO). De eerste drie modules staan nu online. Na de zomer volgen er nieuwe modules.

Erik de Graaf, subsidie-expert van het Landelijk Team Leerwerkloketten, constateert een grote versnippering in financiële regelingen leren en werken voor werkgevers en voor werkenden, werkzoekenden en studenten: “Door de vele mogelijkheden zien arbeidsmarktprofessionals vaak door de bomen het bos niet meer. Er is veel vraag naar trainingen op dit gebied, maar er is bijna geen aanbod.”

De webinarserie ‘LLO, dat financier je zo!’ geeft een goed inzicht in de vele mogelijkheden waarop leren en werken gefinancierd kan worden. In iedere module wordt een specifiek thema behandeld:

  • module 1: het hoe en waarom
  • module 2: financiering voor werkenden en werkzoekenden 
  • module 3: financiering van ontwikkelpaden

Ieder webinar komt met een informatieblad waarin alle linkjes, en regelingen uit dat webinar zijn verzameld. Benthe Goes, coördinator van het Werkcentrum regio Amersfoort en manager van het Leerwerkloket in diezelfde regio, presenteert de webinars.  

Bekijk de eerste drie modules nu

Overzicht financiële regelingen voor leren en werken

Het Landelijk Team Leerwerkloketten geeft ook maandelijks een update van de belangrijkste financiële regelingen op het gebied van leren en werken.

Download de actuele brochure