Commissie Marktontwikkeling zoekt een nieuw lid

Commissie Marktontwikkeling zoekt een nieuw lid

03-10-2024
Nieuws

Wil jij meewerken aan het vergroten van de naamsbekendheid van Noloc en het stimuleren van de inzet van Noloc-gecertificeerde loopbaanspecialisten binnen zowel het MKB als corporate bedrijven? Reageer dan nu op de rol voor commissielid Marktontwikkeling. 

In een wereld waar de arbeidsmarkt voortdurend evolueert, speelt Noloc, als beroepsvereniging voor loopbaanspecialisten, een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en erkenning van onze professionals. In deze dynamische tijden is het essentieel dat we onze positie in de markt niet alleen behouden maar ook versterken. Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven lid dat zich wil inzetten binnen de commissie Marktontwikkeling. 

Doelstelling en ambitie
De commissie heeft als hoofddoel het vergroten van de naamsbekendheid van Noloc en het stimuleren van het gebruik van Noloc-gecertificeerde professionals binnen zowel het MKB als corporate bedrijven. Door markttrends te analyseren, strategieën te ontwikkelen en ons netwerk uit te bouwen, streven we ernaar de waarde van onze certificering te verhogen en onze leden te positioneren als de voorkeurskeuze voor bedrijven.

Aandachtsgebieden

Als lid van deze commissie heb je de kans om actief bij te dragen aan de zichtbaarheid en invloed van Noloc binnen het bedrijfsleven. We richten ons op de aandachtsgebieden publiek en privaat en zijn verantwoordelijk voor:

  • Marktanalyse en strategieontwikkeling
  • Netwerkontwikkeling met sleutelorganisaties
  • Communicatie en promotie-initiatieven
  • Beïnvloeden van aanbestedingsprocessen en onderzoeken van subsidiemogelijkheden

Wat bieden we?
Een kans om bij te dragen aan dit belangrijke strategische thema binnen Noloc. Daarnaast:

  • Uitbreiding van je professionele netwerk met leiders en beslissers in het veld
  • Platform om je expertise en passie voor loopbaanontwikkeling te delen en uit te bouwen
  • 6 PE-punten per jaar voor je portfolio

Tijdsbesteding  
De commissie vergadert periodiek (naar verwachting 2-maandelijks), met een flexibele aanpak om ad-hoc bijeenkomsten te organiseren indien nodig. De verwachte tijdsbesteding is ongeveer 25 uur per jaar, inclusief vergaderingen.

Meer weten? Mail naar Johan Eekma: johan.eekma@carrierepoort.nl. 

Past deze rol bij jou? Welkom! Stuur een mail naar Johan van ’t Zand (bestuurslid Noloc): ledenbinding@noloc.nl.