Vacature voor enthousiaste Coördinator Programmering

Vacature voor enthousiaste Coördinator Programmering

08-10-2024
Nieuws

Vanwege het vertrek van onze fijne collega Sarah de Jong, zoeken we een enthousiaste vervanger voor de rol van Coördinator Programmering. Wil jij meewerken aan het programma-aanbod van de Noloc Academie? Reageer nu!

De Noloc Academie is een professioneel online leerplatform en een kennisbank voor onze leden. De Coördinator Programmering is, samen met Coördinator Professionaliseringsaanbod Ingrid Mooijekind, verantwoordelijk voor de inhoud en de gehele organisatie rondom de Academie. We zoeken hiervoor een enthousiaste vakcollega, die samen met Ingrid werkt aan de verdere professionalisering van de recent vernieuwde Academie.

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van zowel online als offline programma’s, waarmee Noloc-leden hun expertise kunnen vergroten. Jij bent de spil in het proces: je initieert, organiseert, faciliteert en bewaakt het professionaliseringsaanbod. Denk hierbij aan het ontwikkelen van micro-learnings, webinars en podcasts.

Bekijk de vacature en reageer snel!