Leden

Hartman

Carla Hartman

Re-integratiecoach, Leefstijl- en vitaliteitscoach

Contact

  • 0652318766 (mobiel)
  • +31646801099 (werk)

Churchilllaan 11 3527 GV UTRECHT

Het werk van de re-integratiecoach is mij op het lijf geschreven!

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl (fysiek, mentaal, emotioneel, zingeving en eigen regie) essentieel is voor gezondheid, voldoening en geluks- en tevredenheidsgevoelens.

Ik haal mijn doelstellingen/ targets naar uitstekende tevredenheid van de werkgever en zet alle geleerde vaardigheden, ervaringen en inzichten in. Ik weet de balans te vinden tussen alle essentiële taken van de re-integratiecoach: jobhunten/ plaatsen, coachen, goed contact met kandidaat, overleg met en adviseren aan de werkgever, schrijven plan van aanpak en rapportages, voeren van overzichtelijke administratie, samenwerken met collega’s en declarabel werken.

Ik werk met kandidaten van ongeschoold tot en met hoogopgeleid niveau, van fysiek en licht psychisch beperkt tot gezond en van alle leeftijdsgroepen. Ik begeleid kandidaten individueel op alle niveaus en in groepsverband tot en met mbo/ hbo niveau.

Mensen ervaren mij als enthousiast, empatisch, motiverend, inspirerend, resultaatgericht, tactisch confronterend, volhardend, gemakkelijk aanpassend, geduldig en zorgvuldig.

Ik reik kandidaten de nodige tools aan en stimuleer hen tot de juiste acties om een betaalde baan te vinden. Daarnaast stel ik zelf kandidaten voor bij werkgevers.
Als het vinden van een passende nieuwe werkkring op korte termijn niet realistisch lijkt, hou ik van de uitdaging om samen met de kandidaat op de top van de dunne scheidslijn tussen de beperkingen en mogelijkheden te zoeken naar passende werkzaamheden en deze stapsgewijs uit te breiden. Dit resulteert uiteindelijk in werk in dienstverband, proefplaatsing of inzicht in en inspiratie tot de eigen mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Mijn stijl van begeleiding typeert zich als het genereren van energie met een mix van steun geven, uitdagen, provocatie en humor.